Reforma Parcial al Centre de Terrassa

Reforma parcial d’un habitatge al centre de Terrassa.

Aquest projecte es tracta de la reforma parcial d’un habitatge d’una sola planta al centre de Terrassa. Aquesta reforma es caracteritza pel seu disseny industrial amb parets de maó i volta catalana vistos.

Aquest consta de menjador, sala d’estar i cuina situats en un mateix espai. La cuina dissenyada a mesura al gust del client està equipada amb electrodomèstics d’alta qualitat integrats al mobiliari.

Tant el paviment és de parquet flotant amb posts multicapa sintètics.

TESTIMONIAL

“Ens han fet la reforma integral d’una casa unifamiliar antiga i estem encantats amb el disseny, la qualitat dels materials i el tracte rebut. S’han adaptat totalment a les nostres possibilitats tot tenint en compte les nostres necessitats i el nostre estil. Un cop finalitzada l’obra també han respost a tots els dubtes que ens han sorgit. 100 % recomanable”.

Helena López

“Molt satisfets en la reforma dels dos banys del nostre pis. Teníem una idea i MAT Construcció i Reformes 2011 ens va aconsellar en el disseny, tant en la distribució com en la tria de materials. Destaquem la relació humana, la feina ben feta i la puntualitat en la finalització de les obres, que en el nostre cas era essencial. Repetirem amb MAT si en el futur necessitem fer alguna altra obra o reforma.”

Maribel Andreu

OBJECTIUS

Cuidem amb rigorositat fins a l’últim detall per tal d’aconseguir una feina ben feta i millora continua en el servei i els resultats.

Optimització del recursos econòmics disponibles pel client.

Accessibles en tot moment per tal de mantenir informat al client sobre l’evolució de la reforma.

Acompliment dels terminis de la planificats de gestió i execució.

2017-10-05T14:16:12+00:00