Reforma Parcial a Terrassa

Reforma parcial d’un habitatge a Terrassa.

En aquest projecte vam intervenir en la cuina i bany del pis d’un pis al centre de Terrassa.

La cuina està totalment equipada amb electrodomèstics de primeres marques i amb acabats que simulen la fusta de roure i blancs texturitzats per als armaris. El paviment s’ha fet amb rajoles hidràuliques de 20cm x 20cm. Per tal de donar amplitud i poder aprofitar més llum, es va fer una obertura nova per la qual s’accedeix a una terrassa interior.

El bany s’ha reformat completament. Per al paviment es va escollit una rajola gris de 30cm x 60cm la qual també s’ha utilitzat per revestir les parets de l’interior de la dutxa i frontal del lavabo. Es va canviar la banyera per un plat de dutxa de resina fet a mida i el WC convencional per un de suspès.

TESTIMONIAL

“Ens han fet la reforma integral d’una casa unifamiliar antiga i estem encantats amb el disseny, la qualitat dels materials i el tracte rebut. S’han adaptat totalment a les nostres possibilitats tot tenint en compte les nostres necessitats i el nostre estil. Un cop finalitzada l’obra també han respost a tots els dubtes que ens han sorgit. 100 % recomanable”.

Helena López

“Molt satisfets en la reforma dels dos banys del nostre pis. Teníem una idea i MAT Construcció i Reformes 2011 ens va aconsellar en el disseny, tant en la distribució com en la tria de materials. Destaquem la relació humana, la feina ben feta i la puntualitat en la finalització de les obres, que en el nostre cas era essencial. Repetirem amb MAT si en el futur necessitem fer alguna altra obra o reforma.”

Maribel Andreu

OBJECTIUS

Cuidem amb rigorositat fins a l’últim detall per tal d’aconseguir una feina ben feta i millora continua en el servei i els resultats.

Optimització del recursos econòmics disponibles pel client.

Accessibles en tot moment per tal de mantenir informat al client sobre l’evolució de la reforma.

Acompliment dels terminis de la planificats de gestió i execució.

2017-10-06T14:52:14+00:00