Reforma integral habitatge unifamiliar.

Reforma integral habitatge unifamiliar.

En la reforma integral d’aquest habitatge unifamiliar destaquen els acabats dels sostres amb volta catalana vista emfatitzats amb tires de llums LED il·luminant-les, que aporten un toc rústic a l’estil nòrdic del qual es caracteritza.

A la planta baixa el menjador, sala d’estar i cuina estan situats en un espai diàfan el qual causa una gran sensació d’amplitud. La cuina dissenyada a mesura al gust del client està equipada amb electrodomèstics d’alta qualitat integrats al mobiliari. Les grans finestres balconeres d’alumini, les quals aporten molta llum natural a l’interior de la vivenda, donen a una terrassa amb vistes al Parc de Vallparadís.
També consta d’una habitació i un lavabo sota l’escala.

A la planta primera hi trobem una habitació individual, un bany equipat amb dutxa i acabat amb rajola Valenciana esmaltada brillant fins a mitja alçada i l’habitació principal.

Aquesta compta amb bany propi i una gran finestra amb vistes al Parc de Vallparadís que aporta molta llum natural.
Tant el paviment com les escales de l’habitatge són íntegrament de parquet flotant amb posts multicapa sintètics que simulen la fusta de faig.

TESTIMONIAL

“Ens han fet la reforma integral d’una casa unifamiliar antiga i estem encantats amb el disseny, la qualitat dels materials i el tracte rebut. S’han adaptat totalment a les nostres possibilitats tot tenint en compte les nostres necessitats i el nostre estil. Un cop finalitzada l’obra també han respost a tots els dubtes que ens han sorgit. 100 % recomanable”.

Helena López

“Molt satisfets en la reforma dels dos banys del nostre pis. Teníem una idea i MAT Construcció i Reformes 2011 ens va aconsellar en el disseny, tant en la distribució com en la tria de materials. Destaquem la relació humana, la feina ben feta i la puntualitat en la finalització de les obres, que en el nostre cas era essencial. Repetirem amb MAT si en el futur necessitem fer alguna altra obra o reforma.”

Maribel Andreu

OBJECTIUS

Cuidem amb rigorositat fins a l’últim detall per tal d’aconseguir una feina ben feta i millora continua en el servei i els resultats.

Optimització del recursos econòmics disponibles pel client.

Accessibles en tot moment per tal de mantenir informat al client sobre l’evolució de la reforma.

Acompliment dels terminis de la planificats de gestió i execució.

2017-10-05T14:09:37+00:00