Reforma Integral a Sitges

Reforma integral d’un habitatge a Sitges.

Aquest projecte es tractava d’unir dos apartaments per fer-ne un, replantejant així la distribució d’aquests.

Aquests apartaments inicialment separats es van comunicar fent una obertura a través de la qual es podia accedir d’un a l’altre pujant dues escales.

L’apartament consta d’una cuina totalment nova, sala d’estar i menjador en un sol espai. També compta amb una habitació de matrimoni, tres d’individuals, 3 lavabos complets amb plat de dutxa.

El paviment de tot l’apartament és de rajola amb un format de 60cm x 60cm combinat amb paraments verticals de microciment i rajola de metro brillant als banys. A la resta de l’apartament s’han pintat de blanc per donar amplitud i llum a l’habitatge.

Els equipaments de banys i cuina són de primera qualitat i adaptats a les necessitats del client, tal com els armaris fets a mida de totes les habitacions i la fusteria d’alumini amb vidre laminat.

TESTIMONIAL

“Ens han fet la reforma integral d’una casa unifamiliar antiga i estem encantats amb el disseny, la qualitat dels materials i el tracte rebut. S’han adaptat totalment a les nostres possibilitats tot tenint en compte les nostres necessitats i el nostre estil. Un cop finalitzada l’obra també han respost a tots els dubtes que ens han sorgit. 100 % recomanable”.

Helena López

“Molt satisfets en la reforma dels dos banys del nostre pis. Teníem una idea i MAT Construcció i Reformes 2011 ens va aconsellar en el disseny, tant en la distribució com en la tria de materials. Destaquem la relació humana, la feina ben feta i la puntualitat en la finalització de les obres, que en el nostre cas era essencial. Repetirem amb MAT si en el futur necessitem fer alguna altra obra o reforma.”

Maribel Andreu

OBJECTIUS

Cuidem amb rigorositat fins a l’últim detall per tal d’aconseguir una feina ben feta i millora continua en el servei i els resultats.

Optimització del recursos econòmics disponibles pel client.

Accessibles en tot moment per tal de mantenir informat al client sobre l’evolució de la reforma.

Acompliment dels terminis de la planificats de gestió i execució.

2017-10-06T14:51:03+00:00