Reforma integral habitatge unifamiliar 2017-06-08T11:09:42+00:00

Project Description

Reforma integral habitatge unifamiliar

Reforma integral habitatge unifamiliar

En la reforma integral d’aquest habitatge unifamiliar destaquen els acabats dels sostres amb volta catalana vista emfatitzats amb tires de llums LED il·luminant-les, que aporten un toc rústic a l’estil nòrdic del qual es caracteritza.

A la planta baixa el menjador, sala d’estar i cuina estan situats en un espai diàfan el qual causa una gran sensació d’amplitud. La cuina dissenyada a mesura al gust del client està equipada amb electrodomèstics d’alta qualitat integrats al mobiliari. Les grans finestres balconeres d’alumini, les quals aporten molta llum natural a l’interior de la vivenda, donen a una terrassa amb vistes al Parc de Vallparadís.
També consta d’una habitació i un lavabo sota l’escala.

A la planta primera hi trobem una habitació individual, un bany equipat amb dutxa i acabat amb rajola Valenciana esmaltada brillant fins a mitja alçada i l’habitació principal. Aquesta compta amb bany propi i una gran finestra amb vistes al Parc de Vallparadís que aporta molta llum natural.

Tant el paviment com les escales de l’habitatge són íntegrament de parquet flotant amb posts multicapa sintètics que simulen la fusta de faig.

Escales de PB a P1.

Menjador.

Sala d’estar, menjador, cuina.

Sala d’estar.

Sala d’estar.

Plànols.

Bany P1.

Detall dutxa bany P1.

Dormitori Suite.

Dormitori.

Fem realitat el teu somni.