Reforma Integral a Badalona

Reforma integral d’un habitatge a Badalona.

Aquest projecte es tracta de la reforma integral d’un habitatge a Badalona.
La planta baixa consta de menjador, sala d’estar i cuina situats en un mateix espai. La cuina dissenyada a mesura al gust del client està equipada amb electrodomèstics d’alta qualitat integrats al mobiliari. Les grans finestres balconeres d’alumini donen un pati interior el qual aporta molta llum natural a aquest espai. També consta d’un lavabo.

A la planta primera d’una suite amb bany propi equipat amb dutxa i amb acabat enrajolat, dues habitacions individuals i un bany equipat amb dutxa i acabat amb rajola gris mate fins a mitja alçada.

A la segona s’ha dissenyat un espai per a lleure amb una barra tipus bar i equipada amb una pica i mobiliari.

Tant el paviment com les escales de l’habitatge són íntegrament de parquet flotant amb posts multicapa sintètics.

TESTIMONIAL

“Ens han fet la reforma integral d’una casa unifamiliar antiga i estem encantats amb el disseny, la qualitat dels materials i el tracte rebut. S’han adaptat totalment a les nostres possibilitats tot tenint en compte les nostres necessitats i el nostre estil. Un cop finalitzada l’obra també han respost a tots els dubtes que ens han sorgit. 100 % recomanable”.

Helena López

“Molt satisfets en la reforma dels dos banys del nostre pis. Teníem una idea i MAT Construcció i Reformes 2011 ens va aconsellar en el disseny, tant en la distribució com en la tria de materials. Destaquem la relació humana, la feina ben feta i la puntualitat en la finalització de les obres, que en el nostre cas era essencial. Repetirem amb MAT si en el futur necessitem fer alguna altra obra o reforma.”

Maribel Andreu

OBJECTIUS

Cuidem amb rigorositat fins a l’últim detall per tal d’aconseguir una feina ben feta i millora continua en el servei i els resultats.

Optimització del recursos econòmics disponibles pel client.

Accessibles en tot moment per tal de mantenir informat al client sobre l’evolució de la reforma.

Acompliment dels terminis de la planificats de gestió i execució.

2017-10-05T14:30:59+00:00